Bereikbaarheid

De dienstdoende verloskundige is 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken op 06-12470508. Dit nummer kunt u bellen voor de bevalling, voor klachten die u wilt overleggen of als u ongerust bent.

Op de praktijk zijn wij te bereiken op 0517-398090.
Elke maandag en vrijdag is er telefonisch spreekuur van 11.30u tot 12.30u voor het maken of verzetten van afspraken en minder dringende vragen.

Soms is het telefonisch spreekuur heel druk en is het lastig om de verloskundige te spreken. Belt u voor het maken van de eerste afspraak? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier op de website. U wordt dat teruggebeld voor het maken van de eerste afspraak.

Verder zijn wij te bereiken via ons e-mailadres: info@verloskundepraktijkdetantes.nl of via ons faxnummer: 0517-390040. Onze mailbox wordt niet altijd dagelijks gelezen. Voor vragen of ongerustheid zijn wij telefonisch te bereiken.

Adresgegevens:

Gezondheidscentrum ‘De Hertog’
Hertog van Saxenlaan 36C
8801 ES Franeker
www.dehertog.nl

Komende vanaf de A31 uit de richting Leeuwarden (of Harlingen) neemt u de afslag Franeker. Onderaan de afrit linksaf (of rechtsaf) slaan naar N384 Franekerweg. Bij de eerste en de tweede rotonde gaat u rechtdoor. Na ca. 200m ziet u aan uw linkerzijde een groot rood gebouw staan. Dit is het gezondheidscentrum ‘de Hertog’. Aan uw rechterzijde is er een parkeergelegenheid.

Wij zitten op de begane grond.
Als u door de draaideur naar binnengaat, loopt u links langs de trap. Hier ziet een wachtkamer. Neemt u hier plaats, u wordt opgeroepen.